SERVIS AKAUN DAN CUKAI BAGI PERNIAGAAN PEMILIKAN TUNGGAL DAN PERKONGSIAN.

✅ Kualiti Servis yang premium dengan HARGA YANG BERPATUTAN
 
✅ Kaedah PEMBAYARAN ANSURAN SEHINGGA EMPAT (4) kali
 
✅ Kami memberikan PERUNDINGAN PERCUMA dengan usahawan.
 
✅ KPENGALAMAN DALAM BIDANG PERAKAUNAN & PERCUKAIAN.

!! PERHATIAN !!

TARIKH AKHIR UNTUK ANDA HANTAR BORANG CUKAI ADALAH PADA 30 SEPTEMBER 2021, SEGERA HUBUNGI KAMI !

PROMOSI AKAUN 2021 SECARA BAYARAN ANSURAN

Adakah anda bisnes owner yang tengah pening kepala sebab banyak benda anda nak kena uruskan ?? tak cukup tangan untuk diuruskan. Bila cuba guna software atau template pula anda tak reti nak key ini apatah lagi TAK ADA MASA…
” Saya ada beli software akaun tapi saya tak pandai guna software tuu. Bila saya tanya vendor, soalan saya lambat dijawab terus saya jadi MALAS NAK KEY INI, saya tak ada masa, saya NAK FOKUS PADA SALES lagi “
Puan Mariam

3 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN SERVIS AKAUN DAN CUKAI

✔ Anda sedar yang bisnes perlukan banyak perhatian dari perlbagai aspek perniagaan . Anda tahu anda tiada masa nak uruskan bahagian akaun bisnes dengan pening kepala memikarkan tidak imbang dan teratur akaun yang anda buat ….
✔ Anda sedar yang sekarang ini banyak sangat persaingan yang sama industri dengan anda. Anda perlukan dana tambahan bagi meningkatkan permasaran perniagaan.. Tapi bila pergi ke insititusi perbankan mereka memerlukan “Management Account”. Sudah ! Anda pun kelam kelabut apa itu management account. Anda cuba untuk buat tapi sudah buang masa SATU HARI . Padahal satu hari anda boleh buat SALE !! … 
✔ Anda sedar bila kawan kawan niaga anda mula whatsapp group ” aku dapat surat cinta dari LHDN lahh” . Mula anda panik kelam kabut, nak fikir akaun lagi dan sekarang cukai pulak. Kalau anda diam sahaja, alamaknya kena DENDA … Jangan Tuan/Puan buat apa membazir denda sedangkan kita mungkin boleh KURANGKAN cukai dengan cara yang betul. 

!! Tuan Puan CEPAT CEPAT !! Grab promosi ini untuk dapatkan BAYARAN ANSURAN sehingga empat (4) kali 

Kami paham ramai usahawan yang mahu berdikari tetapi adakah anda mempunyai masa untuk melakukan semuanya dengan sales yang semakin mecanak tinggi, customer message non stop, stock nak restock, marketing lagi… bila dah akhir bulan atau tahun anda pun tak tahuuntung atau rugi berapa.. 

SIAPA KAMI ?

Hydramas Accounting Services adalah sebuah perniagaan didaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia, no pendaftaran MA0250676-P . Kami menawarkan perkhidmatan perakaunan, percukaian, perundingan dan seminar secara online. Uniknya bagi perkhidmatan kami adalah bukan sahaja dari segi perkhidmatan yang diberikan malah keadah pembayaran yang meringankan beban usahawan dengan kaeadah BAYARAN ANSURAN. Kami beroperasi di Kuala lumpur dan juga di Putrajaya.

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Alia pada tahun 2020. Beliau merupakan graduan sarjana muda dan sarjana dalam bidang perakaunan dan kewangaan di United Kingdom. Beliau juga mempunyai pengalaman di dalam perakaunan dan kewangaan selama 6 tahun sebagai pengurus di salah sebuah syarikat swasta. Hydramas Accounting Services juga mempunyai team yang mempunyai latar belakang perakaunan dan juga percukaian. Ini termasuk team kami dari bekerja separuh masa.

 

Proceed Booking